Sport Oldemarkt

De training bestaat uit een combinatie van conditietraining, circuittraining en grondgymnastiek. De training is geschikt voor iedereen die het leuk vindt om samen met een groep lekker te bewegen. U traint op een vaste tijd met een vaste groep mensen, maar werkt aan uw eigen beweeg doelstelling.

Voorafgaande aan het starten met de training vindt er een intake plaats. In een intake gesprek bespreken wij uw wensen en doelen, maar nemen ook een vragenlijst door en meten uw bloeddruk, BMI, buikomvang, vetpercentage en conditie d.m.v. een fietstest.

Met al deze gegevens maken wij een individueel trainingsschema op maat. Het schema bestaat onder andere uit cardio training en allerlei losse oefeningen gericht op kracht, coördinatie, balans en beweeglijkheid.

Alle trainingen staan onder begeleiding van Marieke, Erwin en Marleen. Sporten bij FysioSport Oldemarkt betekent kleine groepen van maximaal 8 personen, veel individuele begeleiding en indien gewenst een gezellig bakje thee/koffie na elk training