Libra, uw partner in dieetadvisering!

Libra staat voor het vinden van een balans tussen voeding, beweging en leefstijl.

Mijn naam is Cayan Hua, 24 jaar. Ik werk sinds mei 2022 bij Libra. Je kan mij tegenkomen in Oostermeer, Garijp, Oldemarkt en Kuinre. Daarnaast zal je mij telefonisch vaak horen omdat ik ook het algemene nummer van Libra beheer.
De reden dat ik heb gekozen om diëtist te worden is omdat ik het heel belangrijk vind dat mensen gezond en gelukkig (oud) mogen worden en dat ook blijven. Ik hoor bijvoorbeeld wel eens dat mensen niet oud willen worden omdat dat vaak gerelateerd is aan veel ziektes en kwalen. Ook hoor ik dat mensen teleurgesteld zijn omdat het gewicht niet wil dalen. Echter wil ik graag laten zien dat je ook gezond én gelukkig (oud) kan worden zonder dat het gewicht daarin de meest belangrijke rol speelt. Gezonde voeding zorgt ook voor een beter welzijn. Daarnaast geloof ik niet dat er één standaard oplossing is voor iedereen, maar kijk ik graag naar het individu. Ik stel graag een persoonlijk advies met je op en kijk graag verder dan alleen naar de voeding en beweging. Het begeleidingsproces kan heel soepel verlopen maar kan ook bestaan uit vallen en opstaan. Ook dit kan erbij horen. Ik toon graag begrip en belangstelling voor alles wat er in het leven speelt, want elk klein detail in het leven kan van invloed zijn bij de reden van begeleiding.
Ik werk met veel plezier bij Libra omdat mijn werk en de mensen die ik zie erg afwisselend zijn. Je ziet elke dag andere mensen en je hoort elke dag een nieuw verhaal. Ook vind ik het heel leuk om een band op te bouwen met mijn cliënten. Daarnaast bel ik mensen op die we al lang niet meer hebben gesproken en soms kom je iemand tegen waarbij begeleiding van de diëtist dan echt goed van pas komt. Dat maakt het werken bij Libra heel erg waardevol.

Fysiosport Wolvega

Cayan Hua
Email:Cayan@libra-dieetadvisering.nl
Tel: 06 82689201

Fysiosport Wolvega