Libra, uw partner in dieetadvisering!

Libra staat voor het vinden van een balans tussen voeding, beweging en leefstijl.

Mijn naam is Janneke Adema, sinds 2018 ben ik afgestudeerd als diëtist aan de Hanze Hogeschool Groningen. In maart 2019 ben ik begonnen als diëtist in het Tjongerschans Ziekenhuis Heerenveen. Hier werk ik o.a. met patiënten met ondervoeding, COPD, hart- en vaatziekten, oncologische aandoeningen, en patiënten na een (darm)operatie.

Fysiosport Wolvega

Per 1 maart 2020 werk ik naast het Tjongerschans ook bij Libra Dieetadvisering. Hier begeleid ik cliënten met o.a. overgewicht, diabetes, hoge bloeddruk, hoog cholesterol, ondervoeding, COPD en darmklachten. Ik werk op verschillende locaties in Friesland, en op woensdag zit ik om de week altijd in Oldemarkt.
Ik geloof erin dat je door kleine aanpassingen in je eetpatroon stap voor stap op weg gaat naar een gezondere leefstijl en je hierdoor een nieuw eetpatroon ontwikkelt die je ook op lange termijn kan volhouden. Ik houd ervan om cliënten hierbij te begeleiden.

Bent u benieuwd wat ik voor u kan betekenen, neem dan gerust contact op. Dieetbegeleiding wordt vergoed door de zorgverzekering en u hebt geen verwijzing (meer) nodig.

U kunt haar bereiken telefonisch of via de e-mail.

Fysiosport Wolvega

Janneke Adema
Diëtist
Email:Janneke@libra-dieetadvisering.nl
Tel: 06-20965591