Uitnodiging Deelnemers Diabetes Challenge: samen wandelen in de buurt

Omdat we geloven dat wandelen het beste medicijn is doet Team FRL Weststellingwerf  mee aan de Nationale Diabetes Challenge. Dit betekent dat wij vanaf 6 mei 2024  elke week samen met een groep deelnemers wandelen in de buurt. Wij nodigen je uit om met ons mee te wandelen!

Wat is de Nationale Diabetes Challenge?
De Nationale Diabetes Challenge is een wandelprogramma van de Bas van de Goor Foundation. Ongeveer 20 weken lang wandel je onder begeleiding van een Buurtsportcoach  in de eigen buurt. Wekelijks samen wandelen is namelijk goed voor uw gezondheid en diabetes en daarnaast gezellig.

Wanneer gaan we wandelen?
Op maandag 6 mei 2024 om 16:00 uur start de eerste wandeling in Wolvega en op donderdag 9 mei in Noordwolde om 18:45 uur . We houden rekening met jouw wandeltempo. Het is daarom niet erg als je (nog) niet zo ver kunt lopen. Samen trainen we voor een wandelafstand van 3, 5, 10 of 15 kilometer.

Meer weten?
We hopen dat je met ons mee gaat wandelen. We begrijpen het als je nog vragen hebt over de Nationale Diabetes Challenge. Heb je vragen? Neem dan contact op met één van onderstaande Buurtsportcoach.

Aanmelden?

Via de website van de Nationale Diabetes Challenge is het mogelijk om je aan te melden: https://www.nationalediabeteschallenge.nl/    Deelname is gratis!