Beste sporters,

FysioSport Wolvega en Oldemarkt is voor alle sportactiviteiten op dit moment gesloten. We weten nog niet hoe lang dit gaat duren. Daarom een update t.a.v. de betaling van de contributie. Hoe gaan wij om met de betaling van de contributie vanaf april.

Alle contributie die nu nog binnen komt voor de maand april zal direct teruggestort worden. Dit betreft de fitness en sporttrainingen in Wolvega en Oldemarkt.
Sporters die al betaald hebben voor de maand april, daarvan zal de contributie doorgeschoven en verrekend worden naar het moment dat wij weer open zijn.

Wat betreft de groepslessen van de OSW, GALM, SCALA, Sport en Spel en Reuma oefengroepen. Zodra wij weer open zijn, zullen wij de gemiste lessen doorschuiven. Wij hopen dat dit nog gaat lukken in mei en anders schuiven deze lessen door naar september.

Wij proberen zo zorgvuldig mogelijk om te gaan met de contributie, maar het is een flinke administratieve klus. Neem daarom gerust contact met ons op als U vragen heeft of er toch wellicht iets niet goed is gegaan.