Voor het opstarten van de Fysiotherapie hebben we groen licht gekregen. Helaas moeten de sporters die binnen willen trainen nog even geduld hebben. Op dit moment is het zo dat we pas vanaf  1 september onze deuren mogen openen om weer binnen te sporten. We houden uiteraard het nieuws goed in de gaten en hopen heel erg dat we toch eerder dan 1 september onze sporters weer binnen mogen begroeten.

Wat kunnen we tot 1 september wel voor U betekenen?

BUITEN SPORTEN

Het is wel mogelijk om buiten te sporten en als sporters daarvoor belangstelling hebben willen we dit gaan opstarten. We proberen de komende dagen iedereen te benaderen via mail (kijk ook in uw spambox) of telefoon met de vraag of U hiervoor belangstelling heeft. Als U na het lezen van dit bericht denkt: ja dat lijkt mij leuk dan mag U ons ook zelf benaderen via mail (info@fysiosportwolvega.nl) of tel. 0561-617870.

 

ZELF OEFENINGEN THUIS DOEN

Op onze website staan oefeningen die U thuis zou kunnen doen. We proberen elke 2 weken een nieuw programma op de website te zetten. Daarnaast is het mogelijk om een individueel programma voor U te maken om thuis te doen. Heeft U hiervoor belangstelling dan horen wij dit graag.

 

Mochten wij van de overheid onze deuren weer openen voor de sport dan zal dit mogelijk met aanpassingen moeten gebeuren. Zodra hierover meer bekend is hoort U dit van ons. Veel sterkte in deze moeilijke tijd en probeer in beweging te blijven! Wij helpen U daar graag bij.

 

Fysiosport Wolvega