Per 1 februari is Grethe-Marie Broersen het team van FysioSport Wolvega/Oldemarkt komen versterken. Gerthe-Marie werkte al ruim 10 jaar als zelfstandig Fysiotherapeut in de Lenna aan de Steenwijkerweg in Wolvega. Door de toenemende administratieve lasten en kosten werd het als eenmanspraktijk steeds lastiger om te blijven bestaan. Wilma heeft daarom per 1 februari de praktijk van Grethe-Marie overgenomen. Grethe-Marie blijft als Fysiotherapeut in de Lenna werken maar nu als medewerker van FysioSport. Een mooie oplossing waar beide Fysiotherapeuten erg content mee zijn.

Wilma is heel blij met Grethe-Marie in haar team. Naast Fysiotherapeut is zij namelijk ook bekkentherapeut. Een mooie uitbreiding van onze activiteiten omdat deze specialisatie nog niet aanwezig was binnen het team van FysioSport. Een bekkentherapeut is gespecialiseerd in allerlei klachten die te maken hebben met het gebied lage rug, buik, bekken en bekkenbodem. Dit kunnen bijvoorbeeld zwangerschapsgerelateerde bekkenklachten zijn, maar ook incontinentie klachten. Bekkenfysiotherapie is er voor mannen, vrouwen en kinderen.

Een afspraak maken voor bekkenfysiotherapie of fysiotherapie in de Lenna kan via 0561-617870 of info@fysiosportwolvega.nl. De praktijk in de Lenna is geopend op dinsdag, donderdag en vrijdag.

Fysiosport Wolvega